Mindbanque rekryterar fler erfarna konsulter

Är du intresserad av att vara med och utveckla nordens ledande strategi- och förändringskonsult inom finanssektorn? Du får arbeta och utvecklas tillsammans med några av branschens mest efterfrågade konsulter.

Mindbanque är finanssektorns strategi- och förändringskonsult och erbjuder konsulter med gedigen kunskap och erfarenhet från branschen. Kunderna är finansmarknadens aktörer d v s banker, kapitalförvaltare, fondbolag, fondkommissionärer, försäkringsbolag m fl.

Nu finns möjligheter för dig som är intresserad av att utvecklas ytterligare i rollen som projektledare, Business Analyst eller agila roller som t ex RTE, Epic- eller Business Owner och vill ha spännande och intressanta kunduppdrag. Som konsult arbetar du i kundens projektorganisation eller i konsultteam där Mindbanque har uppdragsansvar att leverera en komplett analys eller ett komplett projekt.

För att lyckas har du tidigare arbetat som konsult eller haft liknande roll internt hos någon av marknadens aktörer inom finans och försäkringssektorn.  Du är insatt i kundens affär, utmaningar och infrastruktur och du uppskattar att utvecklas tillsammans med andra duktiga och erfarna konsulter. Idag är konsulter på Mindbanque kända för sin djupa kompetens inom värdepappersområdet. Vi söker nu både konsulter med värdepapperskunskap och även starka konsulter inom andra delar av sektorn, exempelvis livförsäkring och core banking.

Din profil

  • minst 5 års erfarenhet som projektledare, IT-projektledare eller Business Analyst
  • minst 5 års erfarenhet som konsult inom finanssektorn
  • specialistkunskaper i något eller flera områden inom bank, finans eller försäkring
  • arbetar efter etablerade projektstyrningsmodeller, gärna certifierad PMI/PMP/IPMA/Prince2 eller motsvarande och har erfarenhet av agila metoder, gärna SAFe
  • god kommunikativ förmåga och du formulerar dig väl i tal och skrift, även på engelska

Personliga egenskaper

Som konsult behövs god problemlösningsförmåga i kombination med engagemang, struktur och noggrannhet. Du är självständig, tycker om att arbeta i team och har en stark vilja att inspirera och dela med dig av din kunskap till andra.

Mindbanque kan erbjuda dig ett spännande arbete där du arbetar med att utveckla långsiktiga kundrelationer tillsammans med dina erfarna kollegor. Hos oss får du möjlighet att arbeta i projekt med stort eget ansvar. Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts. Det finns även möjligheter för dig att medverka i företagets utveckling genom att bygga upp och ansvara för ett definierat affärsområde.

Vi erbjuder en trivsam stimulerande miljö med lång erfarenhet och mycket kompetens inom branschen.

Ansökan och information

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Tjänsten söker Du genom att sända ett email till career@mindbanque.com.