MIndbanques kontor

Vill du vara med och hjälpa våra kunder att lyckas?

Är du intresserad av att vara med och utveckla nordens ledande strategi- och förändringskonsult inom finanssektorn? Du får arbeta och utvecklas tillsammans med några av branschens mest efterfrågade konsulter.

Mindbanque är finanssektorns strategi- och förändringskonsult och erbjuder konsulter med gedigen kunskap och erfarenhet från branschen. Kunderna är finansmarknadens aktörer det vill säga banker, kapitalförvaltare, fondbolag, fondkommissionärer, försäkringsbolag med flera.

Nu finns möjligheter för dig som är intresserad av att utvecklas ytterligare i spännande roller inom bank, finans och försäkring. Vi söker både dig som har expertkunskap inom områden som värdepapper, betalningar och regelverk, men också dig som vill utvecklas som Agil Coach, APO,  RTE, Epic- eller Business Owner och vill ha spännande och intressanta kunduppdrag. Vi söker också erfarna projektledare, Business Analysts eller arkitekter med branschvana. Som konsult hos Mindbanque arbetar du ofta i team eller i kundens projektorganisation.

För att lyckas har du tidigare arbetat som konsult eller haft liknande roll internt hos någon av marknadens aktörer inom finans och försäkringssektorn.  Du är insatt i kundens affär, utmaningar och infrastruktur och du uppskattar att utvecklas tillsammans med andra duktiga och erfarna konsulter. Idag är konsulter på Mindbanque kända för sin djupa kompetens inom bland annat värdepappers- och betalområdet. Vi söker nu både konsulter med värdepappers- och betalningskunskap och även starka konsulter inom andra delar av sektorn, exempelvis livförsäkring och core banking. Erfaranhet av agil artbete, agila ramverk och plattformar är också starkt meriterande.

Din profil

  • minst 5 års erfarenhet som konsult i relevant roll inom finanssektorn
  • minst 5 års erfarenhet som projektledare, IT-projektledare eller Business Analyst
  • specialistkunskaper i något eller flera områden inom bank, finans eller försäkring
  • arbetar efter etablerade projektstyrningsmodeller, gärna certifierad PMI/PMP/IPMA/Prince2 eller motsvarande och har erfarenhet av agila metoder, gärna SAFe
  • god kommunikativ förmåga och du formulerar dig väl i tal och skrift, även på engelska

Personliga egenskaper

Som konsult behövs god problemlösningsförmåga i kombination med engagemang, struktur och noggrannhet. Du är självständig, tycker om att arbeta i team och har en stark vilja att inspirera och dela med dig av din kunskap till andra.

Mindbanque kan erbjuda dig ett spännande arbete där du arbetar med att utveckla långsiktiga kundrelationer tillsammans med dina erfarna kollegor. Hos oss får du möjlighet att arbeta i projekt med stort eget ansvar. Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts. Det finns även möjligheter för dig att medverka i företagets utveckling genom att bygga upp och ansvara för ett definierat affärsområde.

Vi erbjuder en trivsam stimulerande miljö med lång erfarenhet och mycket kompetens inom branschen.

Ansökan och information

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Tjänsten söker Du genom att sända ett email till career@mindbanque.com.